Kyckling- och grönsakswok

Kyckling- och grönsakswok

Ca 4 portioner

 

300 g Kyckling

300 g Äggnudlar

1 kg Wokgrönsaker*

 

Woksås:

 

1 dl Skeby Guld - kallpressad rapsolja

 

2 tsk Sambal Oelek

 

2 tsk Kinesisk soja

 

Saft från ½ lime

 

 

Strimla grönsakerna och kycklingen. Stek/woka kycklingen i lite Skeby Guld (alternativt köp färdigstrimlad kyckling).

 

Koka upp vatten och lägg i nudlarna några minuter så att de blir mjuka.Häll grönsakerna och nudlarna i pannan och låt blandningen få lite färg.

 

Blanda ihop och häll över woksåsen. Stek några minuter.

 

Klart för servering!

 

 

*Frysta wokgrönsaker går utmärkt men det blir såklart ännu godare om du strimlar färska grönsaker. Blanda efter säsong och eget tycke, ex. kål, broccoli, morötter, minimajs, svamp, bambuskott m.m.

 

Receptblad för utskrift

 

 

 

Skeby Gårdar AB

info@skebygardar.se

Copyright © All Rights Reserved