Rostade nyheter Testa rostat bovete! Denna produktnyhet är ekologiskt odlad i Värmland. Bovete är inget spannmål som man kan tro utan en ört, och naturligt fri från gluten. Härligt krispig i mat och dessert! Läs mer här Snart kan du få våra produkter på posten! Äntligen här - vår webbshop! Till webbshoppen Har du långt till någon av våra återförsäljare är du välkommen att handla i vår webbshop. Rostade nyheter Svenska fröer i butikerna Med våra nya produkter vill vi sätta det svenska rapsfröet i fokus. Använd som topping på sallad eller pasta - eller som ingrediens i bröd, müsli eller gröt. Läs mer här Rapsolja Upptäck guldet Läs mer om våra oljor Vår rapsolja är livsmedelsgodkänd och levereras till allt från större grossister och förbrukare till mindre producerande företag, bagerier och livsmedelsbutiker. Vi som gört Vi som gört Läs mer om vårt bondförnuft Med en unik företagsstruktur äger och driver dessa 7 företagare Skeby Gårdar AB, delägare som har båda fötterna i myllan och lång erfarenhet av lantbruket och livsmedelsproduktion.

Träolja

Skeby träolja är en olja avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus så som trätrall, altaner och trädgårdsmöbler och motverkar uttorkning och sprickbildning. I träoljan använder vi vår egenproducerande kokta linolja. Träoljan håller högsta kvalitet med hög iblandning av kokt linolja och en torrhalt på 44%. Vi pressar linfrön som är odlade och skördade i Västra Götaland.

Träoljan är packad i en behändig 2,5 litersdunk med handtag och den hittas i välsorterade livsmedelsbutiker och färghandlare.