Företaget

Skeby Gårdar är ett raps och linoljeproducerande företag med verksamhet i Skeby vid foten av Kinnekulle i Västra Götaland.

Företaget ägs och drivs av 7 företagare som har många års erfarenhet från lantbruket och livsmedelsbranschen.
Alla har gårdar eller verksamheter vid sidan av ägandet av Skeby Gårdar och du kan läsa mer om det nedan och våra olika ansvarsområden.
På Skeby Gårdar finns det inga chefer utan just ansvarsområden och större beslut tas gemensamt.

Våra medarbetare

Nicklas Lundberg
Försäljning, emballageinköp, egenkontroll
nicklas@skebygardar.se
073-027 77 08
Ansvarar för försäljning och inköp av emballage och inte minst, våra certifieringar och egenkontroll. Ser affärsmöjligheter i det mesta.
Göran Sundberg
Råvaruinköp, ekonomi, frakter
goran@skebygardar.se
070-595 20 77
Har hand om vår ekonomi, frakter och inköp av raps och linfrö. Odlar spannmål, oljeväxter och salix på Nolegården i Skeby.
Ulf Pettersson
Produktion, råvarumottagning
ulf@skebygardar.se
070-325 21 13
Ser handgripligen till att flasklinjen rullar och går, planerar flödet i fabriken så det finns frön att pressa och lediga tankar att pumpa oljan till. Bor på och brukar gården Källstorp i grannbyn Broby, håller igång Skeby Vinds vindkraftverk och bygdens gemensamma VA nät.
Åke Johansson
Utlastning, diskning
ake@skebygardar.se
073-030 49 70
Har våra leveranser klara för utlastning i rätt tid och ansvarar för vår växande diskavdelning. Hör hemma i Östgården i Skeby där det odlas spannmål och finns några hästar.
Jörgen Pettersson
Underhåll, produktion
jorgen@skebygardar.se
070-635 22 22
Ansvarar för att våra pressar fungerar som dom ska, tillbringar även en hel del tid i närheten av flasklinjen. Är växtodlare i Storegården i Skeby med stort kontaktnät, dessutom flerfaldig svensk mästare i plöjning.
Gunnar Ljungström
Fettåtervinning
gunnar@skebygardar.se
070-884 13 63
Är vår ordförande, ansvarar för vår fetthantering och har ständigt ett öra mot marknaden. Driver med familjen Bäckgården i Skeby där det mesta kretsar kring kycklinguppfödning och växtodling.
Erik Svensson
Underhåll, maskiner
erik@skebygardar.se
070-731 12 46
Har koll på att våra maskiner blir servade. Sköter klövvården på en massa kor från Hälsingland till Småland och pressar dessutom ensilage och halmbalar hemomkring.
Malte Olsson
Försäljning och leverans dagligvaruhandeln
malte@gotenekonsult.se
070-589 51 07
Malte är ständigt på väg ut med våra flaskor till alla butiker, restauranger och bagerier med våra flaskor Skeby Guld, Träolja och Äppelcidervinäger.