Pressning & Tappning

Vi kallpressar alla frön och med det menas att ingen extra värme används i processen, bara den friktionsvärme som uppstår vid pressningen. Med kallpressning bevarar man alla vitaminer och mineraler i oljan och positiva förhållanden mellan omega 3 och 6. En naturprodukt helt utan tillsatser. Efter pressning filtreras oljan från frö rester och är sedan klar och då har vi en rapsolja som är rund i smaken med något nötig karaktär.

Kontakta mig!
Tveka inte att kontakta mig om ni vill få en offert eller har frågor och funderingar.
Nicklas Lundberg
0730-277708
Industri
Vi levererar i dag till livsmedelsindustrin över stora delar av Sverige. Leveranser sker i allt från 10 litersdunkar och 1 000 liters tankar till tankbil och används till allt från fritering till bakning mm. Vi är certifierade enligt KRAV och IP Livsmedelsförädling
Legotillverkning
Vi har lösningen från frö till flaska. Har du raps och vill få tillbaka olja från just dina frön eller rapskaka som foder eller båda delar, ja då har du kommit rätt! Vi utgår från kundens behov för att hitta rätt lösning.
Butik
Våra egna produkter hittas främst i välsorterade butiker runt om i Västergötland med omnejd. Vill du bli återförsäljare av våra produkter, tveka inte att kontakta oss
Skeby Tappning
I vår flexibla tappanläggning har vi möjlighet att tappa olja mm på flaska i olika storlekar och former. Har du inga egna frön men vill ha en egen rapsolja på flaska så väljer vi tillsammans ut en rapsolja som passar att tappa på flaska med er etikett Eller en smaksatt rapsolja efter ert recept, ja möjligheterna är många. Vi finns med som bollplank genom hela processen från pressning till av flaska och utformning av etikett.
Skeby Pressning
Har du inga egna frö men vill ha en egen rapsolja på flaska så väljer vi tillsammans ut en rapsolja som passar att tappa på flaska med er etikett Eller en smaksatt rapsolja efter ert recept, ja möjligheterna är många.