Kallpressning

I vår fabrik i Skeby kallpressar vi raps- och linfrön till olja. Med kallpressning menas att ingen extra värme tillsätts utom den friktionsvärme som uppstår vid pressningen. Med kallpressning av rapsfrön bevarar man alla vitaminer och mineraler och positiva förhållanden mellan omega 3 och 6 – en naturprodukt helt utan tillsatser. Efter pressning filtreras oljan från frörester och därefter är oljan klar. En kvalitativ rapsolja som är rund i smaken, med en något nötig karaktär.

Nicklas Lundberg
0730-277708
Kontakta mig!
Tveka inte att kontakta mig om ni vill få en offert eller har frågor och funderingar.

Tappning på flaska

Efter att oljan är pressad kan den tappas upp på flaska.

I vår flexibla anläggning tappar vi olja av olika varumärken på flaska i flera olika storlekar och former, och ibland även smaksatt olja. Har du inga egna frön men vill ha en egen rapsolja på flaska så väljer vi tillsammans ut en rapsolja som passar att tappa på flaska med er etikett. Möjligheterna är många, och vi finns med som bollplank genom hela processen.

Industri
Vi levererar i dag till livsmedelsindustrin över stora delar av Sverige. Leveranser sker i allt från 10 litersdunkar och 1 000 liters tankar till tankbil och används till allt från fritering till bakning mm. Vi är certifierade enligt KRAV och IP Livsmedelsförädling
Legotillverkning
Vi har lösningen från frö till flaska. Har du raps och vill få tillbaka olja från just dina frön eller rapskaka som foder eller båda delar, ja då har du kommit rätt! Vi utgår från kundens behov för att hitta rätt lösning.
Butik
Våra egna produkter hittas främst i välsorterade butiker runt om i Västergötland med omnejd. Vill du bli återförsäljare av våra produkter, tveka inte att kontakta oss