Rostning av fröer

Genom rostning förhöjer vi smakerna på fröerna, efteråt tillsätter vi ofta även salt som smakhöjare.

För några år sedan började vi testa att rosta rapsfröet helt, och saluföra vår egen frömix. Det blev succé! Konsumenterna älskade frömixen, och de rostade rapsfröerna blev kockarnas favorit. Fler och fler upptäcker värdet av hela svenska fröer som ingrediens i livsmedelsprodukter. I takt med att vi såg en efterfrågan har vi investerat i förbättringar i produktion, och vi har nu en rostlinje med kapacitet att rosta fröer i större volymer.

Kontakta mig!
Tveka inte att kontakta mig om ni vill få en offert eller har frågor och funderingar.
Nicklas Lundberg
0730-277708
Rostning

Inga nötter eller gluten!

En stor fördel med hela vår produktion, och särskilt vår rostlinje, är att vi inte bearbetar några nötter eller produkter som innehåller gluten i vår anläggning. Vi är medvetna om de allergiska reaktioner och intoleranser som människor kan ha mot nötter och gluten. Därför är det självklart och viktigt för oss att kunna garantera att våra produkter är helt fria från dessa ingredienser.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en säker och inkluderande produktion för alla våra kunder.

Handla i vår webbshop

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter förädlade från svensk åkermark.