Rostade nyheter Testa rostat bovete! Denna produktnyhet är ekologiskt odlad i Värmland. Bovete är inget spannmål som man kan tro utan en ört, och naturligt fri från gluten. Härligt krispig i mat och dessert! Läs mer här Snart kan du få våra produkter på posten! Äntligen här - vår webbshop! Till webbshoppen Har du långt till någon av våra återförsäljare är du välkommen att handla i vår webbshop. Rostade nyheter Svenska fröer i butikerna Med våra nya produkter vill vi sätta det svenska rapsfröet i fokus. Använd som topping på sallad eller pasta - eller som ingrediens i bröd, müsli eller gröt. Läs mer här Rapsolja Upptäck guldet Läs mer om våra oljor Vår rapsolja är livsmedelsgodkänd och levereras till allt från större grossister och förbrukare till mindre producerande företag, bagerier och livsmedelsbutiker. Vi som gört Vi som gört Läs mer om vårt bondförnuft Med en unik företagsstruktur äger och driver dessa 7 företagare Skeby Gårdar AB, delägare som har båda fötterna i myllan och lång erfarenhet av lantbruket och livsmedelsproduktion.

Äppelcidervinäger

Denna produkten är ett samarbete mellan Skeby Gårdar och Bramleys äppelgårdar och därför namnet Västgötakompaniets äppelcidervinäger.

Bramleys har ekologiska äppelodlingar på ett flertal ställen i Skaraborg som Kinnekulle, Billingen och Kålland där solmogna äpplen plockas och pressas av Bramleys. På Skeby Gårdar mognadslagrar och tappar äppelcidervinägern på flaska.
Äppelcidervinägern framställs med naturmetoden helt utan tillsatser. Detta innebär att äppelcidervinägern får mogna fram i sin egna takt  under flera månader. Detta gör att vi får en mild och rund äppelcidervinäger.

Äppelcidervinägern hittas i livsmedelsbutiker i Västra Götaland med omnejd.