Våra samarbeten med industrikunder

På Skeby Gårdar säljer vi en betydande mängd av vår kallpressade rapsolja till större livsmedelsproducenter och industrikunder. Eftersom många av våra kunder behöver större mängder, har vi valt att erbjuda flera av våra produkter som exempelvis rapsolja 1000 liter i stora kvantiteter. På så sätt kan vi även erbjuda industriella kunder att få ta del av vårt produktutbud. Dessutom erbjuder vi vår kallpressade linolja i större kvantiteter. Denna produkten väldigt populär av våra kunder för att ta fram tekniska oljor, som exempelvis linoljefärg. Samtidigt kan vi erbjuda hela linfrön, rapsfrön och rapsprotein i större förpackningar till våra kunder. Dessutom vill vi gärna vara med dig på din resa om du har tankar på att skapa en helt ny produkt.

Förutom att erbjuda bulkleveranser, erbjuder vi också möjligheten att tappa upp olja enligt våra kunders önskemål. Dessutom anpassar vi våra produkterna med våra kunders egna etiketter, flaskor och smakprofiler. På så sätt kan vi möta våra kunders specifika krav och önskemål. Idag levererar vi både ekologisk och konventionell kallpressad rapsolja till flera kunder på den nordiska marknaden.

Kontakta mig!
Tveka inte att kontakta mig om ni vill få en offert eller har frågor och funderingar.
Nicklas Lundberg
0730-277708

Vårt rapsprotein kombineras med svenska baljväxter som sötlupin, gråärt och åkerböna för att skapa en vegansk färs – helt fri från kött och soja. Läs mer hos Färsodlarna.

Industrikunder
Industrikunder

Med stort tekniskt kunnande raffinerar Selder & Co linolja från Skeby Gårdar till torkande oljor och äkta linoljefärg. Produkterna säljs hos återförsäljare runtom i Sverige. Läs mer hos Selder & Co.

Våra rapsfrön blir allt mer populära! Här i Fazers nyckelhålsmärkta Skördebröd för en nötig smak och spännande textur. Håll ögonen öppna i din matbutik!

Är du intresserad av att läsa mer om hur vi arbetar med hållbarhet? Klicka här.

Industrikunder